SPANISH SANGRIA
13.05.2021

Today I'm going to tell you how to make the typical traditional Spanish sangria. As you know, foreigners like sangria a lot and not only foreigners, the natives of the country too, of course. It goes in so well, fresh and with the warmth of Spain, that it makes you fall in love with it.
First of all THE RECIPE
RED WINE SANGRIA
Ingredients
1/2 litre of soda1 litre of red wine(not too cheap, the better the wine the better the sangria)2 pears2 peaches2 squeezed orangesthe skin of an orange3 tablespoons of brown sugar150 ml of brandy or cognacA splash of CointreauA pinch of cinnamon
Preparation
Peeling pears and peachesChop the pears and peaches and put everything in a jarAdd wine, orange juice, brandy, cointreau, cinnamon, orange peel and brown sugarRemove everythingLeave in the refrigerator for three hours for the fruit to release its juice
Serving and drinking
Hoy os voy a contar cómo hacer la típica sangría tradicional española. Como sabéis, a los extranjeros les gusta mucho la sangría y no sólo a los extranjeros, a los nativos del país también, por supuesto. Entra tan bien, fresca y con el calor de España, que te enamora.
En primer lugar LA RECETA
SANGRÍA DE VINO TINTO
Ingredientes
1/2 litro de gaseosa
1 litro de vino tinto (no muy barato, cuanto mejor sea el vino mejor será la sangría)
2 peras
2 melocotones
2 naranjas exprimidas
la piel de una naranja
3 cucharadas de azúcar moreno
150 ml de brandy o coñac
Un chorrito de Cointreau
Una pizca de canela
Preparación
Pelar las peras y los melocotones
Cortar las peras y los melocotones y poner todo en una jarra
Añadir el vino, el zumo de naranja, el brandy, el cointreau, la canela, la piel de naranja y el azúcar moreno
Retirar todo
Dejar en la nevera durante tres horas para que la fruta suelte su jugo
Servir y beber
